Personal

Pernilla Tjern
Hunddagisföreståndare

Pernilla har alltid haft ett brinnande intresse för djur. Hon har alltid levt nära hundar och har haft ett antal olika raser. Hon är sedan 2013 uppfödare av rasen Chinese Crested Dog och har stor erfarenhet av flockhantering, avel, skötsel och hundens utveckling från nyfödd valp till gammal hund. Pernilla är nyfiken och hennes motto är "man blir aldrig fullärd" därför strävar hon efter att alltid vidareutveckla sig inom området hund. Pernilla har i och med sin erfarenhet som hundfrisör en bred raskunskap och stor känsla för att läsa hundens kroppsspråk och signaler. Samt även skötsel och vård. Pernilla är utbildad inom pedagogik, sociologi och fritidsvetenskap i kombination med hund. Hon är lyhörd och engagerad och har en god förmåga att förmedla budskap till såväl människa  som hund och har en fördjupad kunskap om relationen mellan människa och djur.
Genom sitt arbete som hundfrisör har hon arbetat med en del omhändertagna hundar i akut behov av vård, genom vilket hon tillgodogjort sig erfarenhet i hantering av s.k problemhundar. 

  • Kandidatexamen i Pedagogik, sociologi & fritidsvetenskap med arbeten inriktade på relationen människa & djur.

  • Människans och djurens kognition, 15 hp, Högskolan i Skövde

  • Hundens Beteendebiologi, 7,5 hp, Linköpings Universitet

  • Djurs medverkan i vården och socialt arbete, 7,5 hp, Malmö Högskola

  • Diplomerad Hundfrisör, Hundens Hus

  • Läsa Hund, Hundens Hus

  • Hunddagisutbildning, Aurora Hundtjänst

  • Uppfödarutbildning  CC club

Josefin Forsling
Hundskötare

Josefin är utbildad Djurvårdare från Jälla gymnasiet. Hon har ett gott öga för hund och har en bred erfarenhet och kunskap inom skötsel, träning, omvårdnad och hundspråk. 
Josefin håller i träning för utställningshundar, vardagslydnad, rallylydnad m.m och tävlar själv i bland annat rallylydnad med sina egna hundar. 
Josefin är påhittig och har ett gott öga för individanpassad hundträning och är en fena på att klura ut smarta sätt att lära in och träna olika typer av hundar. Josefin har ett stort djurhjärta och ett bra säkerhetstänk, hon är alltid mån om att din hund har det bra, är trygg och harmonisk.

Ella
Hundskötare

Ella utbildare sig inom hund och smådjur på Jälla gymnasiet. Hon jobbar timmar hos oss och hoppar in under lov och ledigheter. Ella har en Leonberger vid namn Charlie och är en duktig ambitiös djurtjej med ett gott öga för hund.

© 2017 Vaksala Hunddagis

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

VAKSALA HUNDDAGIS
Jälla 61
755 94, Uppsala
070 444 84 88
info@vaksalahunddagis.se