KURSER

Vi erbjuder en mängd olika kurser, aktiviteter och föreläsningar. RINGTRÄNING LOOSE LEASH
Är du intresserad av hundutställning lär Josefin dig grunderna att visa din hund på utställning på ett trevligt och harmoniskt sätt med hennes metod Loose Leash. Inga strama koppel, ryck eller slit. Visa din hund på känsla och skapa en glad, härlig hund med attityd och utstrålning.


HUNDKÖPARKURS
Funderar du på att köpa hund är våran Hundköparkurs en perfekt början. Här går vi igenom grunderna i vad du bör tänka på i val av ras och individ. Du får med dig kunskaper om hundens tidiga utveckling, socialisering men också kontrakt, försäkring och hälsa. 

 

AKTIVERINGSKURS
*Aktivieringskursen är för dig som vill ha massa tips och ideér på hur du kan göra din hunds vardag spännande med små medel, både inomhus och utomhus. Vi går igenom grunden i aktivering och berikning, varför den är viktigt och hur vi kan använda oss av enkla saker vi har hemma eller som redan finns ute i naturen för att skapa en rolig och stimulerande vardag för din hund.

PÄLSVÅRDSKURS/PÄLSVÅRDSFÖRELÄSNING
 Pälsvårdskurs, vi erbjuder en stor mängd olika pälsvårdskurser i vår fräscha och moderna Hundsalong  Finess. Vill du lära dig grunden i pälsvården, hur du klipper vardagsfrisyren själv, mer om hundens hud och päls? Pernilla är diplomerad hundfrisör och erfaren och duktig inom olika pälsar och deras behov och skötsel. Hon är återförsäljare av PSH, ett brett och pälsvårdssortiment med allt du behöver för att sköta din hund på bästa sätt. Dessutom är produkterna godkända inom EU. 

SOCIALPROMEND
Social promenader håller vi då och då. Taken är att vi promenerar gemensamt i den vackra miljön runtom Vaksala Hunddagis, varje ekipage har möjlighet att få råd och tips under promenaden. Det är en lugn och trygg miljö att träna hunden med andra hundar närvarande. Hundarna hålls kopplade och skall inte hälsa på varandra under promenaden. Ibland gör vi stopp längs vägen och tränar något speciellt gemensamt. 

VALPKURS 
Våra valpkurser handlar om att skapa god kontakt mellan ägare och valp. Vi jobbar med att leka fram tillit, hitta vardagslydnadens grunder, arbeta med passivitet och annat som är viktigt för framtiden. Vi har också en teoridel där vi pratar om valpar, utvecklingsstadier etc.

Håll utkik efter planerade aktiviteter, kursstarter och föreläsningar. Eller maila oss om du är intresserad av någon speciell kurs.

© 2017 Vaksala Hunddagis

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

VAKSALA HUNDDAGIS
Jälla 61
755 94, Uppsala
070 444 84 88
info@vaksalahunddagis.se